Matku Kuus Oy

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Leikkimökeistä > Tästä alkoi vuonna 2003

 Tästä alkoi vuonna 2003

Yritykselläni oli 1990 luvun lopussa valokuvia netissä leikkimökeistä joita olin/olimme tehneet. Osalle ihmisistä oli täysin liikaa se, ettei ne ollut myynnissä vaan ne oli jo tehtyjä ja toimitettuja. Kirjoitin aiheesta alla olevan kirjoituksen.


Tuotteita ei tehdä toistaiseksi.
2003


En käsitä miksi saan tulikivenkatkuisia puheluita leikkimökin kysyjiltä, kun en missään kerro että me valmistamme/myymme leikkimökkejä. Pitääkö kaikki mitä netissä on, olla myynnissä. Eikö täällä tosiaan voi pitää valokuvia näkyvissä, mistä voisi joku saada esimerkiksi jotain ideoita vaikka alkaa tehdä mökkejä ja koppeja.

MUMMONMÖKIN itse rakennusohjeisiin lähetän sähköpostilla latauslinkin kaikille pyytäjille, jotka pyytää ohjetta omalla nimellään. Pyytää voi alla olevalla lomakkeella. EI puhelimella KIITOS !! Kiitän jo etukäteen. EI MAKSA MITÄÄN !! Eikä ala tulla roskapostia ja mainoksia.

Olen / olemme aikaisemmin tehneet mökkejä ja lopettaneet mökkien teon. Kerron nyt vielä syynkin: kysymys kausiluonteisista tuotteista mitkä ajoittuu kesään ja ensimmäiseen lämpimään kevätpäivään, ihmiset havahtuu silloin mökkiasioissa, ei ennen. Varastoon EI voi tehdä.. ikkunoiden paikat ym.. ovat valmiissa mökeissä väärin, pitää muuttaa. Vielä yksi juttu mikä oli täysin käsittämätön.. Ensin mennään rautakauppaan missä myydään leikkimökkejä edulliseen hintaan, sitten todetaan.. ei tämä kyllä ole meille riittävän suuri ja hieno. Otetaan yhteyttä oikein kunnon mökintekijään, sillä samalla hinnalla millä rautakauppa myy niitä "ritsoja" pitäisi saada tilaustyönä tehty mökki ja vielä tuplasti suurempi, tuntuu joskus käsittämättömältä.
Loppukevennys: Ihminen kun vanhenee niin jotenkin siitä tulee vaan sellainen mukavuudenhaluinen, eikä jaksa "jaaritella" tuntikaupalla mökin hinnasta ja tehdä 7 päivää viikosta töitä, että asiakkaat saa edulliset mökkinsä ja vielä aina kesällä.

Tiedän, että joku vetää taas "herneet" nenään tästä kirjoituksesta, yläpuolella on sähköpostiosoite, johon voi antaa tulla oikein niin sanotusti "täydeltälaidalta" kestän kyllä.

Ystävällisesti
Juha Rosenström


 

www.matkukuus.fi/kauppa

 

 

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Page
Menu
News

Linkkejä: 

CMSimple - Suomi


 

 

Yhteystietoja:

Matku Kuus Oy
Forssa
www.matkukuus.fi


Leikkimökin rakennusohjeet:
www.matkukuus.com/tilauslomake 

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu