Leikkimökeistä - Matku Kuus Oy

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Leikkimökeistä

Leikkimökeistä - Matku Kuus Oy

29.3.2020

Leikkimökin rakennusohjeita pyydetään useamman pyynnön päivävauhdilla. Lomakkeen lähetyksen jälkeen latauslinkin pitäisi tulla automaattisesti antamaanne s-postiosoitteeseen. Lomakkeen automaattinen käsittelijä joka lähettää vastauspostin on sen verran vanhaa tekniikkaa, että palvelimien roskapostisuodatus usein estää automaattikäsittelijän lähettämän s-postin. (Taitoni eivät riitä tekemään sellaista lomakkeenkäsittelijää, että palvelimet luulisi postia perinteisesti lähetetyksi.)

Pyynnöt olen välittänyt kaikille ohjeiden tilanneille lisäksi vielä ihan perinteisenä sähköpostina, jonka pitäisi tulla mutkitta perille. Osalle saattanut tulla kahdesti koska sitä en pysty katsomaan mistään onko automaattinen lähetys tullut vai ei perille.

Viivettä saattaa olla 2-3 päivää. "Oikeat työt" menee meillä harrastetoiminnan edelle joka varmasti on monelle täysin vieras järjestys.

17.1.2016

S-postilla jakamani ohjeet mummonmökistä on julkaistu aikoinaan Kotivinkki lehdessä 5/99 ( lehden numerosta en ole täysin varma) Rakennusohjeen lehteen on suunnitellut Esko Kuokkanen Riihimäeltä eskokuokkanenXXgmail.com Esko otti minuun yhteyttä huomattuaan netissä tutun mallisia leikkimökkejä. Lehden ohjeet on elänyt omaa elämäänsä yksityisten ihmisten käytössä, johon ohjeet on alunperinkin tarkoitettu.

Esko Kuokkanen lähetti ohjeista päivitetyn version sekä ikkunoiden ja oven tekemiseen erillisen ohjeen. Esko kertoi myös vastaavansa s-posteihin jos kysyttävää on. Toivottavasti olette yhtä aktiivisia myös jatkossa mitä olette tähänkin saakka olleet.

Rakennusohje vastaus- sähköpostiin olen lisännyt uuden linkin josta päivitetyt ohjeet sekä ikkunoiden ja oven valmistusohjeen voi ladata zip tiedostona.

Vastauspostissa on nyt kolme erillistä ladattavaa pakettia.

Itse koitan huolehtia tekijälle kuuluvista oikeuksista, joten tehkää te kaikki myös niin. Ohjeita ei siis julkaista tai jaeta yleisesti netissä. Ohjeet on tarkoitettu yksityiseen käyttöön. Sivuillani julkaisemiini kuviin olen pyytänyt luvan. Matku Kuus Oy:n kuvia voi käyttää ihan vapaasti, kaupalliseen käyttöön on pyydettävä lupa.

eskokuokkanenXXgmail.com
vaihda XX paikalle @ merkki. 

T-jussi

 

25.6.2015

No niin, nyt sain kerättyä leikkimökkiaiheiset jutut ja kuvat yhteen paikkaan. Leikkimökkien rakennus kyselyt alkoivat jotenkin vahingossa n. 20 vuotta takaperin. Rakensin aikoinaan leikkimökkejä, mutta työn kausiluonteisuus pakotti tekemään muutakin työtä. Kova kilpailu sekä trukkilavojen kierrätyksen alkuinnostus vei voiton ja leikkimökit sai jäädä. Aikoinaan kun netti oli ihan alkutekijöissään, yritykselläni Matku Kuus Oy:llä ei ollut palvelintilaa kuin 100 MB, palvelintila oli kallista. Palvelintilaa sai nettiyhteyksien ym.. kylkiäisinä pieniä palasia sieltä täältä. Kuvatkin otin alkuunsa ihan filmikameralla, IFI kehitti filmit ja laittoi kuvat cd:lle. Kuvia laitoin aina johonkin missä sattui tilaa olemaan. Nettisivuni oli samassa kunnossa kuin vanha kaatopaikka, eli kaikki samassa kasassa täysin sekaisin. Linkkejä kulki vaan ristiin rastiin sivutilasta toiseen, niin kuin rotat aikoinaan kaatopaikoilla.

Leikkimökeistä soiteltiin kesäisin todella paljon, kyseltiin mittoja ym.. Kotivinkki 5/99  julkaisi leikkimökin rakennusohjeet. Rakennusohjeet oli lähes samanlaisesta leikkimökistä, joita yritykseni oli rakentanut vuosia aikaisemmin. Ohjeiden kyselijöille lähettelin etanapostissa sellaisia hyvin "väsyneitä" kopioita lehden jutusta, jonka olin itse lainalehdestä skannerilla kopioinut. Sähköpostin yleistyessä lähettelin myös sähköpostilla ohjeita. Ohjeiden kysely kuitenkin kesäaikaan yllätti niin pahasti, ettei aikani enää riittänyt ohjeiden lähettämiseen. Tein nettiin lomakkeen, jolla ohjeet sai tilattua niin ettei minun tarvinut enää niitä lähetellä. Alkeellinen lomakkeenkäsittelijä keräsi tiedot ja lähetti latauslinkin tilaajan s-postiin.
Paluupostissa on edelleenkin linkki, josta saa ohjeet ladattua zip pakettina omalle koneelle. Siinä oli tämä tarina ns. pähkinänkuoressa, jos asia tarkemmin kiinnostaa niin alapuolella on kirjoitukset vuosien varrelta, alkaen tuolta 2000 luvun alkupäästä.

T-jussi

 

23.6.2015

Olenkin unohtanut kirjoittaa, että vika korjattu. :D Teen parasta aikaa leikkimökit sivuille uutta systeemiä. Saan ehkä lähipäivinä sen vaihdettua tämän tilalle. Tämä sivu on ollut jo lähes 10 vuotta käytössä, eikä enää pitkään aikaan suositusten mukainen. Leikkimökin rakennusohjeet on kuitenkin hyvin löytänyt ihmiset, joka sivun tarkoitus on ollut.

T-jussi

 

HUOMIO !!
5.5.2015

Osa sivun toiminnoista ei valitettavasti nyt toimi. Ohjeiden tilauslomakkeen käsittelijä on www.matkukuus.com osoitteessa, joka on jostain syystä vapun aikoihin lakannut toimimasta. Kuvat perheiden tekemistä leikkimökeistä ei myöskään nyt näy. Olen tehnyt vikailmoituksen Web hotelliin josta en tietenkään ole saanut taas mitään vastausta. Ihmetyttää vaan kun tämä www.matkukuus.fi toimii ihan normaalisti, vaikka ovat fyysisesti ihan samassa paikassa. Toisinaan alkaa kyllä vituttaan koko saatanan netti ja sen palveluntarjoajat.

Välillä tuntuu siltä, että ne jotka ennen tyhjensivät puhelinkopeista kolikot ovat nykyisin hoitamassa palvelimia, kolikkopuhelimien hävitessä kadunkulmista kännyköiden yleistymisen myötä. Toisin sanoen siirretty samalla koulutuksella toisiin tehtäviin, ennen eläkkeelle siirtymistä. Smile

 

HUOMAA !

Tämän sivun sisältöön ei pysty vaikuttamaan ulkopuolinen. Päätän itse mitä ja miten kirjoitan. Mainospaikat on ihan jossain muualla, mutta ei täällä. Tällä sivulla en myöskään myy mitään. Kyselijät jotka haluavat esiintyä nimettöminä, teille löytyy ihan omia keskustelupalstoja joissa tehdään aina parhaat kaupat. Leikkimökin sieltä saattaa saada lauantaiyönä jopa alle 100 eurolla pihaan toimitettuna, tosin toimituspäivä jää usein avoimeksi sekä toimittaja. Tärkeintä on kuitenkin mainita se edullinen hinta, kun mennään oikeasti ostamaan leikkimökkiä. Smile

 

Jatkuu sivulle vanhatjutut..

 

Alavalikko

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Page
Menu
News

Linkkejä: 

CMSimple - Suomi


 

 

Yhteystietoja:

Matku Kuus Oy
Forssa
www.matkukuus.fi


Leikkimökin rakennusohjeet:
www.matkukuus.com/tilauslomake 

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu