Matku Kuus Oy

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Kuluneet sanat

Kuluneet sanat- Osaaminen meidän vahvaa osaamista.
- Räätälöidään tarpeisiinne sopiva.
-
Asiakaslähtöistä toimimme asiakkaan terpeen mukaan.
Osaaminen Monilla verkkosivuilla yritykset kehuvat kuinka tämä on meidän vahvaa osaamista. Mielestäni se on ihan itsestään selvää, jos yritys tekee hirsimökkejä se ei ole silloin metallialan yritys. Metallialan yritys jos taas kehuu, että hirsimökkien teko on meidän vahvaa osaamista niin se on silloin puu alan yritys ja taas asia on selvä, ilman minkään laista mainintaa vahvasta osaamisesta. Pitkän urani aikan ei ole tullut vielä yhtään yritystä vastaan, joka mainostaisi työtä johon heillä ei ole edes työkaluja. Eikö aina yritys joka jotakin markkinoi ole "eväät" juuri siihen työhön, vai onko se epävamuutta  kun mainitaan tämä on meidän vahvaa osaamista.

Talonrakennus osaaminen on Humppilassa siksi sijoitimme yrityksen juuri sinne.
Mihin se osaaminen on varastoitunut, maaperäänkö vai mihin ?

Ymmärrän sen, jos vanhat työntekijät jatkavat vanhaa oppimaansa tapaa tehdä taloelementtejä. Ymmärrykseni ei riitä siihen, miten se osaaminen voi siirtyä 10 vuoden tauon jälkeen ilman yhtään vanhaa työntekijää ja aloitetaan pitkäaikaistyöttömillä uudelleen eri sukupolvella. Luultavasti sitä osaamista ei sitten lopulta löytynytkään, kun kaikki tavarantoimittajien laskut jäivät maksamatta ja edessä oli "konkka". Talonrakennus ala oli luultavasti väärä valinta. Autokaupasta tuli enemmän kokemusta, koska molemmat johtajat ehtivät mersut hankkimaan. Osaamista olisi pitänyt räätälöidä asiakaslähtöisempään suuntaa.Räätälöidään juuri teille sopiva. Sanan tarkoitus hyvin selvä ja ymmärrettävä. Kaikki vaan räätälöi eikö ole muuta sanaa. Mielestäni uskottavuus kärsii pahasti jos tuota sanaa ei pysty korvaamaan millään muulla, tarjoama palvelu luultavasti samaa luokkaa. Räätälöidään meidän vahvalla osaamisella teille asakkaslähtöinen kamppanja.


Asiakaslähtöistä Mielestäni kaikki tekeminen perustuu jonkun tarpeseen. Yritys joka tekee sellaista jota ketään ei käytä eikä tarvitse niin pystyssäpysymisen edellyttää tosi vahvaa osaamista ja joutuu räätälöimään toimintaa asiakaslähtöisempään suuntaan.« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Page
Menu
News

Linkkejä: 

CMSimple - Suomi


 

 

Yhteystietoja:

Matku Kuus Oy
Forssa
www.matkukuus.fi


Leikkimökin rakennusohjeet:
www.matkukuus.com/tilauslomake 

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu