Matku Kuus Oy

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Kiireisille ihmisille

Kiireisille ihmisille

 

IHMISEN VALIKOIVAA KIIRETTÄ

En ehtinyt käymään kaupassa !

Usein kuulen ihmisten sanovan, etten ehtinyt käymään ruokakaupassa, että kauppojen pitäisi olla auki läpi vuorokauden pyhät joulut ym..
Samaan aikaan mietitään, mitä voitaisiin tehdä rattijuoppojen ja yleensä alkoholin aiheuttamien ongelmien vähentämiseksi. Puhutaan hinnankorotuksista, alkolukoista autoihin, valistuksesta, työpaikalla puhaltamisesta jne..

RATKAISU: Koska ihminen on nykyisin niin kiireinen, ettei ehdi käymään kaupassa, kun se on auki vain kello 20.00 asti. ALKON aukiolo-aikaa lyhentämällä esim. klo 17.00 , arvioni mukaan ei ehtisi alkossa enään käymään kuin eläkeläiset, nehän ei varmasti rattijuopoista ole se suurin ongelma. Ketään ei tarvitsisi holhota, ei tarvittaisi alkolukkoja, ei hinnankorotukia. Kohta viinakaupat asetettaisiin konkurssiin, kun ketään ei ehdi käymään ostoksilla, koska ne menevät niin kauhean aikaisin kiinni. Tämän menetelmän ansiosta, ihminen vierottaisi ilman vieroitusoireita itsensä ja läheisensä taikajuoman saloista, eikö totta?

Otan tässä vielä toisen esimerkin kiireestä !!

TOSI kiireiset mökinsiivoojat ?

Perikunnan mökillä pitäisi siivota piha ja vähän siistiä nurkkia. Sitten yritetään sopia sopivaa päivää ja aikaa. Kaikki tahtoo olla kiireisiä, ei millään meinaa löytyä sopivaa ajankohtaa, sitten viimein löytyy kaikille sopiva aika.

Ajankohta alkaa lähestyä, taas alkaa yhdellä ja toisella kiire painaa päälle, ei millään ehtisi. Siivouspäivä on koittanut, ei ketään näy sovittuna aikana. Osa ei ehdi lainkaan, osa tulee tunnin myöhässä, valittaen kiirettä ettei ehdi kauan olla. Perikunta päättää myydä mökin, kun kaikki on aina niin kiireisiä.

Mökille löytyy nopeasti ostajaehdokas. Kaikki perikuntaan kuuluvat saapuu hyvissä ajoin  pyytämättä paikalle, kukaan ei myöhästy. Kellään ei ole mihinkään kiire, vaikka ostajaehdokas tuleekin lähes tunnin myöhässä. Kaikki jaksaa ilman minkäänlaista kiireen höpötystä kärsivällisesti odottaa. Sitten nää säälittävät ressukat luulevat, ettei ahneus yhtään paista läpi, kun ollaan olevinaan niin kiireisiä ja silti ehditään tulla norkoon muutamaa sataslappusta.

Miksi ei voi sanoa, ettei pihansiivous kiinnosta ja jättäisi naamansa myös näyttämättä silloin, kun on jotain tulossa. Antaisi sitten toisten hoitaa niin siivouksen kuin mökin myynninkin, mutta kun ei. Mökin myynti taitoon ei oikein luoteta, siivoustaitoon kyllä luotetaan, ei tarvitse yhtään tulla kyttäämään ja vahtimaan.

 

6.10.07
JR 

Alavalikko

« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Page
Menu
News

Linkkejä: 

CMSimple - Suomi


 

 

Yhteystietoja:

Matku Kuus Oy
Forssa
www.matkukuus.fi


Leikkimökin rakennusohjeet:
www.matkukuus.com/tilauslomake 

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu