Brodeeraus - Matku Kuus Oy

Page
Menu
News
Olet täällä:   Etusivu > Brodeeraus

Brodeeraus


Matku Kuus Oy tekee myös mainoskirjontaa, kangasmerkit pienissä erissä on meidän  vahvaa puoltamme. Ei siis tarvitse tilata satoja merkkejä, jos niitä tarvitsee vain pienen kourallisen.

Luonnos vain sähköpostiin, siitä se lähtee. Valmiit merkit vasta maksavat, ei mikään muu.

Jos ei ole oikein mitään luonnosta, niin koita vaan kertoa sähköpostissa mitä haluat. Kertoman perusteella teen luonnoksen, josta laitan kuvan säköpostiin. Kerrot postissa mitä muutetaan, teen muutokset ja lähetän uuden kuvan tai kuvat kunnes saadaan siitä mieleinen.

Minulla on jo monen vuoden kokemus siitä, miten kangasmerkin pystyy sähköpostissa suunnittelemaan ihan vaikka tyhjästä. Postia vaan vaidetaan useampaan kertaan. Aihe pitää luonnollisesti olla ja mihin käyttöön merkki tulee.  

Merkin hintaa on turha kysyä, jos ei ole mitään tietoa mitä haluat. Ennustamisen lahjoja en siis omaa, sen alan ammattilaiset eivät taas yleensä brodeeraa Smile Hahmotellaan asiaa ensi, kerron hinnan heti kun se on mahdollista. Meille ei tarvitse maksaa kun valmiista työstä, ei mistään muuta.

Itselleni tulee kyllä usein tunne, ettei yritykset pysty enää nykyään tekemään muuta sovittuun määräaikaan kun laskun, joskus jopa sovittua aikaa nopeammin.

Suomessa on paljon yrityksiä, jotka "rakastavat" hintakilpailua. Satojen merkkien "huutokaupoista" voitte unohtaa meidät (Matku Kuus Oy) emme loukkaannu ja tunne oloamme syrjityksi, vaikka ette pyydä lainkaan meitä "tarjousta".


4.11.09

T-jussi  

www.matkukuus.fi/kauppa« Edellinen  |   Ylös  |   Seuraava »
Page
Menu
News

Linkkejä: 

CMSimple - Suomi


 

 

Yhteystietoja:

Matku Kuus Oy
Forssa
www.matkukuus.fi


Leikkimökin rakennusohjeet:
www.matkukuus.com/tilauslomake 

 

Page
Menu
News

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaannu